
Yayınlanma: 25 Nisan 2025 10:08
Güncellenme: 5 Aralık 2025 10:28
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, son günlerde çıkan “Ali Koç istifa etti” iddialarını sert bir dille yalanladı. Safi, “Bu haberler gazetecilik etiğinden uzaktır, tamamen hayal ürünüdür” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı, 24 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Toplantı öncesinde çıkan istifa haberleri camiada büyük yankı uyandırdı. Hakan Safi, “Bu tür haberlerle kulübe zarar vermek isteyenlerin kim olduğunu biliyoruz” diyerek konunun peşini bırakmayacaklarını belirtti.
Trendyol Süper Lig 32. haftasında Fenerbahçe’nin Kayserispor ile 3-3 berabere kalması, şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı. Bu sonuçla lider Galatasaray ile puan farkı 5’e yükseldi. Taraftar, yönetime büyük tepki gösterdi.
Fenerbahçe, yarın Gaziantep FK deplasmanına çıkacak. Bu kritik mücadele öncesi Ali Koç ve yönetimi Samandıra Tesisleri’ne giderek takımla toplantı yaptı. Toplantıda şu mesaj verildi:
“Kalan 6 maçta başka çareniz yok. Hepsini kazanmalısınız. Taraftara borçlusunuz. Ligi en yüksek puanla tamamlamak zorundayız.”
Son dönemde kulüp gündeminde ismi sıkça geçen Hakan Bilal Kutlualp, Fenerbahçe camiasında daha önce yöneticilik yapmış bir isimdir. Özellikle kriz dönemlerinde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Kutlualp, olası bir seçim durumunda aday olacağına açıklaması bekleniyor.
Şampiyonluk yarışında son viraja girilirken, Galatasaray'ı yakalmak için Fenerbahçe kalan maçlarını kazanmak zorunda. Özellikle Gaziantep FK Fenerbahçe maçı, sezonun kırılma noktalarından biri olacak..