
Yayınlanma: 11 Mart 2020 01:35
Güncellenme: 4 Aralık 2025 20:48
Herkes Ersin Korkut'a Kötü Haberi Nasıl Vereceğini Düşünüyor![/caption]
Ekranların sevilerek izlenen ve en çok reyting olan TV8 programı Survivor 2020'de iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımı, ailelerinden gelen fotoğraf ve mesajlarla büyük bir sevinç yaşadılar.
Sıra Ersin Korkut'a geldiğinde ise ekranlarda ilk olarak Pekingese cinsi sevimli bir köpek belirdi. Korkut köpeğini görünce ise sevinçten göz yaşlarını tutamadı.
Acun Ilıcalı daha önce bir konseyde Korkut'a neden köpeğinin adının Mess olduğunu sorduğunda ise Korkut bu soruya yanıt olarak: "Daha önceki sahibinin adı Mesut'muş. O Mess koymuş. Şuan Mess 12 yaşında ama son 4 yıldır benimle yaşıyor. Ona çok bağlıyım ve çok seviyorum. Çok yaşlandı fakat buraya gelirken aileme ona çok iyi bakmalarını söyledim. Gözüm arkada değil" ifadelerinde bulunmuştu.
[caption id="attachment_12019" align="aligncenter" width="600"]
Herkes Ersin Korkut'a Kötü Haberi Nasıl Vereceğini Düşünüyor![/caption]
Tüm bunların üzerine ise Korkut'a gerçek hala söylenemedi. Korkut'un köpeğinin hayatını kaybettiği kendisine söylenemiyor. Özellikle son dönemlerde Ersin Korkut'un performansının hızla artışı, en zor atışlarda dahi beşte beş yapması, komik ve başarılı oyuncuyu her oyunda günün yıldızlarından biri haline getiriyor.
10 Mart gününde oynanan iletişim oyununda da Korkut adını adeta Survivor tarihine kazıdı. Hızı, başarısı ve atışları sayesinde en güçlü rakiplerini dahi tuzla buz eden Korkut'un performansının düşmesi ekibi ve takım arkadaşlarını korkutuyor. Kötü haberin Korkut'un eleninceye kadar kendisine verilmeyeceği ön görülüyor.