1140
0

Sosyal medyadan yorum yağdı: Yıllar ona da acımadı! İşte Kapıcılar Kralı'nın kızıl saçlı güzeli Sevda Ferdağ'ın son hali!

Dünyadan Spor Haberleri, TRsondakika.comda. Güncel Haberler, Yıl, o, acı, kapı, kral, kızıl, sevda

Sosyal medyadan yorum yağdı: Yıllar ona da acımadı! İşte Kapıcılar Kralı'nın kızıl saçlı güzeli Sevda Ferdağ'ın son hali!
Yazar: Buse Tekindolu

Yayınlanma: 18 Temmuz 2022 19:52

Güncellenme: 3 Şubat 2023 01:09

Sosyal medyadan yorum yağdı: Yıllar ona da acımadı! İşte Kapıcılar Kralı'nın kızıl saçlı güzeli Sevda Ferdağ'ın son hali!

  Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden olan Kapıcılar Kralı'nın kızıl saçlı güzeli Sevda Ferdağ yıllar sonra sosyal medyada ilgi odağı oldu. Kapıcılar Kralı'nda profesyonel dolandırıcı Mahir'in ortağı rolündeki güzel oyuncu Sevda Ferdağ'ın son durumu merak konusu oldu. Gerçek adı Lütfiye Dumrul olan sinema sanatçısı Sevda Ferdağ son hali ile sevenlerinden yoğun ilgi gördü. 79 yaşındaki Sevda Ferdağ'ın son hali görenlere "Yıllar ona da acımamış" dedirtti. İşte Kapıcılar Kralı filminin güzel yıldızı Sevda Ferdağ'ın değişimi... Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ'ın son hali - Magazin Haberleri - Milliyet Son günlerde Yeşilçam'a damga vuran ünlü güzellerin son halleri merak ediliyor, sosyal medyada araştırılıyor. O isimlerden biri de Sevda Ferdağ. Sevda Ferdağ – MUBI'de Filmler, Listeler ve Bio Hafızalara kazınan "Kapıcılar Kralı" filminde efsane oyuncu Kemal Sunal ile birlikte rol alan, 'Mahir'in ortağı rolünde seyirciyle buluşan Sevda Ferdağ'ın son hali gündeme düştü. Kemal Sunal'ın unutulmaz filmlerinden biri olan klasikler arasında yerini alan Kapıcılar Kralı'nın kızıl saçlı güzeli Sevda Ferdağ yıllar sonra sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte Kapıcılar Kralı filminin güzel yıldızı Sevda Ferdağ'ın değişimi ve sizin için derlediğimiz Yeşilçam güzellerinin son halleri... Yeşilçam'ın güzeli Sevda Ferdağ'ın son hali görenleri şaşırtıyor | Ünlülerin değişimi

Ödülleri

Filmografi

  • Ömre Bedel - 2009
  • Hacı - 2006
  • Şöhret - 2005
  • Perçem - 2004
  • Gelin - 2003
  • Zeybek Ateşi - 2002
  • Berivan - 2002
  • Kumkapı Olayı / Üzgünüm - 2000
  • Aşk Güzel Şeydir - 2000
  • Hanım Ağa - 2000
  • Güle Güle - 1999
  • Aşkın Dağlarda Gezer - 1999
  • Sıcak Saatler - 1998
  • Ağır Roman - 1997
  • Sara ile Musa - 1996
  • Zehra Ana - 1996
  • Şahin - 1996
  • Yer Çekimli Aşklar - 1995
  • Cemile Ve Umudun Masalı - 1995
  • Bir Kadın Yüzü - 1993
  • Senin İçin Bir Kadeh - 1993
  • Tersine Dünya - 1993
  • Gizli Yüz - 1990
  • Acı Su – 1988
  • Kavanozdaki Adam - 1987
  • Sevgiye Hasret - 1987
  • Yaşamaya Mecburum - 1987
  • Ziyaret - 1987
  • Öksüzler - 1986
  • Sıcak Tatlı Yaz - 1986
  • Gülümse Biraz - 1986
  • Kadın Bir Defa Sever - 1984
  • Davetsiz Misafir - 1983
  • Seni Seviyorum - 1983
  • Bedel - 1983
  • Seninle Son Defa - 1978
  • Tokat - 1977
  • Derbeder - 1977
  • İntikam Meleği - 1976
  • Namus Belası - 1976
  • Kapıcılar Kralı - 1976
  • Deli Deli Tepeli - 1975
  • Şöhret Budalası - 1975
  • Macera - 1975
  • Hop Dedik Kazım - 1974
  • Ne Hakem - 1974
  • Dikiz Aynası - 1973
  • Cennetin Kapısı - 1973
  • Yalan Dünya - 1972
  • Günahsızlar - 1972
  • Ay Aman Of - 1972
  • Şehvet Kurbanı - 1972
  • Ayşecik Bahar Çiçeği - 1971
  • Tamam mı Canım - 1971
  • Kanımın Son Damlasına Kadar - 1970
  • Günahımı Çekeceksin - 1970
  • Casus Kıran - 1970
  • Aşk Hırsızı - 1970
  • Galatalı Fatma - 1969
  • Günahını Ödeyen Kadın - 1969
  • Gülnaz Sultan - 1969
  • Muhabbet Kuşu - 1969
  • Benimle Evlenir misin - 1968
  • Casus Kıran - 1968
  • Gönüllü Kahramanlar - 1968
  • Belalı Hayat - 1968
  • Bir Damat Aranıyor - 1968
  • Menderes Köprüsü - 1968
  • Anjelik Ve Deli İbrahim - 1968
  • Kabadayı - 1968
  • Kışlalar Doldu Bugün - 1968
  • Çingene Güzeli - 1968
  • Alnımın Kara Yazısı - 1968
  • Son Vurgun - 1968
  • Çıldırtan Dudaklar - 1967
  • Hesap Günü - 1967
  • İmamın Gazabı - 1967
  • Galatalı Mustafa - 1967
  • Ringo Kid - 1967
  • Anjelik Osmanlı Saraylarında - 1967
  • Hacı Murat - 1967
  • Gençlik Türküsü - 1967
  • Kanlı Takip - 1967
  • Ağlayan Kadın - 1967
  • Beni Katil Ettiler - 1967
  • Demirel'e Söylerim - 1967
  • Karım Beni Aldatırsa - 1967
  • Son Söz Benim - 1967
  • Üç Sevdalı Kız - 1967
  • Aslan Yürekli Kabadayı - 1967
  • Çıldırtan Arzu - 1967
  • Ağır Suç - 1967
  • Kardeş Kavgası - 1967
  • Ölüm Saati - 1967
  • Hindistan Cevizi - 1967
  • Sefiller - 1967
  • Yedi Dağın Aslanı - 1966
  • Kan Ve Kurşun - 1966
  • Babam Katil Değildi - 1966
  • Fatih'in Fedaisi - 1966
  • Ailenin Yüz Karası - 1966
  • Şehzade Murat ve Gülnaz Sultan- 1966
  • Kara Fatma - 1966
  • Karanlıkta Vuruşanlar - 1966
  • Para Kadın Ve Silah - 1966
  • Severek Döğüşenler - 1966
  • İnsan Bir Kere Ölür - 1966
  • Arzunun Bedeli - 1966
  • Çingene - 1966
  • Çalıkuşu - 1966
  • Cibali Karakolu - 1966
  • Aslanların Dönüşü - 1966
  • Kanun Benim - 1966
  • Şenol Birol Gool - 1965
  • Bir Caniye Gönül Verdim - 1965
  • İstanbul Kazan Ben Kepçe - 1965
  • Kart Horoz - 1965
  • Şehvetin Esiriyiz - 1965
  • Vahşi Gelin - 1965
  • Hak Yolunda Hazreti Yahya - 1965
  • Kahreden Kurşun - 1965
  • Posta Güvercini - 1965
  • Taşralı Amca - 1965
  • Beleş Osman - 1965
  • Helal Adanalı Celal - 1965
  • Tehlikeli Adımlar - 1965
  • Tavan Arası - 1965
  • Sonsuz Geceler - 1965
  • Son Darbe - 1965
  • Hazreti Yusuf'un Hayatı - 1965
  • Cezmi Band 007.5 - 1965
  • Kanunsuzlar - 1965
  • On Korkusuz Adam - 1964
  • Halime'den Mektup Var - 1964
  • Ölümün Ücreti - 1964
  • Beş Şeker Kız - 1964
  • Hızır Dede - 1964
  • Hizmetçi Dediğin Böyle Olur - 1964
  • Sokakların Kanunu - 1964
  • Erkek Ali - 1964
  • İstanbul'un Kızları - 1964
  • Dullar Tercih Edilir - 1964
  • Günah Kızları - 1964
  • Hızlı Osman - 1964
  • Kelebekler Çift Uçar - 1964
  • Aşkların En Güzeli - 1964
  • Gurbet Kuşları- 1964
  • Adanalı Tayfur Kardeşler - 1964
  • Helal Olsun Ali Abi - 1963
  • Adanalı Tayfur - 1963
  • Azrailin Habercisi - 1963
  • Beyoğlu Piliçleri - 1963
  • O Günden Sonra - 1958
   

Koyden İndim Sehire Nerede Çekildi? ‘Ailenin Yüz Karası Koyden İndim Sehire’ Sözü Kime Ait?

Daha Fazlasını okumak için lütfen sitemizi ziyaret edin: https://trsondakika.com/koyden-indim-sehire-nerede-cekildi-ailenin-yuz-karasi-koyden-indim-sehire-sozu-kime-ait/
En Popüler Haberler

Yorum Yap

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde TRSondakika - Dünyadan Son Dakika Haberler, Spor, Dünya, Politika, Sağlık, Forex, Kripto, Ekonomi, Emlak görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapan yok! İlk yorumu siz yapın...
Dünyadan Son Dakika Haberler, Spor, Dünya, Politika, Sağlık, Forex, Kripto, Ekonomi, Emlak.

trsondakika: Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Son dakika haberleri ve en güncel haberler trsondakika'da.