
Yayınlanma: 23 Ekim 2025 17:40
Güncellenme: 5 Aralık 2025 02:34
Galatasaray’ın sahasında oynanan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasının ardından sosyal medyada dikkat çekici bir iddia gündeme geldi. Bazı kullanıcılar, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde dijital olarak eklenen ıslık sesi kullanıldığı yönünde paylaşımlarda bulundu.
İddiaya göre, Galatasaray tribünlerinde doğal seslerin yanı sıra elektronik olarak üretilmiş bir “ıslık efekti” duyuldu.
gs sirlere rezil etti bizi pic.twitter.com/pOTeTN638a
— süt helvası (@l3xids) October 23, 2025
Bodø/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, maç sonrası yaptığı açıklamada doğrudan dijital ses konusuna değinmese de, stadyumdaki yüksek ses seviyesinden yakındı. Norveç basınına yansıyan haberlere göre Knutsen ve teknik heyet, kulak tıkaçları kullanmak zorunda kaldı.
Knutsen, Norveçli gazetecilere yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“Buradaki atmosfer oldukça yoğun, hatta bazen sağır edici düzeydeydi. Oyuncuların iletişim kurması çok zordu.”
Sosyal medyada bazı kullanıcılar, bu açıklamayı “dijital ses desteği” iddialarıyla ilişkilendirdi. Ancak kulüpten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta randevusunda, temsilcimiz Galatasaray, kendi evinde Bodo Glimt'i 3-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti. Victor Osimhen'in 2 golle yıldızlaştığı karşılaşmada, temsilcimizin diğer golünü ise 60. dakikada Yunus Akgün kaydetti. Konuk ekibin, 75. dakikada Andreas Helmensen ile bulduğu gol puan veya puanlara etki edemedi.
Liverpool'un ardından iç sahadaki ikinci maçında da fire vermeyen temsilcimiz, 24 takımlı lig aşamasında averajla 14. sırada yer alıyor. 2 beraberliği bulunan Bodo Glimt ise 36 takımın start aldığı maratonda, 26. sırada kendisine yer bulabildi.
4. haftada Galatasaray, Ajax deplasmanına çıkacak. Bodo Glimt'in rakibi ise kendi sahasındaki randevuda Monaco ile kozlarını paylaşacak.