Tinder Avcısı Gerçek mi Simon Leviev Gerçekte Kim ve Nereli, Kadınlar, Oyuncuları Kim?
Tinder Avcısı gerçek mi Simon gerçekte kim, kadınlar, oyuncuları kim? Simon Leviev hikayesi gerçek hayattan mı, anlatılanlar gerçek hayatta yaşanmış mı tamamen hayal ürünü mü?
Tinder Avcısı gerçek mi Simon gerçekte kim, kadınlar, oyuncuları kim, İstanbul, Simon kim, hikayesi gerçek hayattan mı, anlatılanlar gerçek hayatta yaşanmış mı tamamen hayal ürünü mü? Bir adam düşünün, kendini jet sosyeteden, en zengin tabakadan bir iş adamı olarak tanıtıyor. Genç, yakışıklı ve aynı zamanda çok zengin bir adam düşünün. Ve bu adamın tek bir amacı var. Zengin ve varlıklı kadınları etkilemek ve milyonlarını çalmak. Tinder Avcısı gerçek mi oyuncuları kim, konusu nedir, Simon kim? anlatılanlar gerçek hayatta yaşanmış mı tamamen hayal ürünü mü?
Tinder bir sosyal medya uygulamasıdır. Arkadaşlık ve flört için kullanılır. Adını bu siteden alan belgesel ise son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Son dönemlerde
Netflix'te yayınlanan Tinder Avcısı belgeseli işte tam da bu konuyu işliyor.
Tinder Dolandırıcısı Simon'ın Belgeseli ve Bayatı
Tinder Dolandırıcı, Felicity Morris tarafından yönetilen ve 2 Şubat 2022'de Netflix'te yayınlanan bir İngiliz gerçek suç belgesel filmidir. Belgesel, "düşmanlarından" kaçmak için paraya ihtiyacı olduğu bahanesiyle, daha sonra duygusal olarak manipüle ettiği ve cömert yaşam tarzını finansal olarak desteklemek için kullandığı kişilerle bağlantı kurmak için flört uygulaması Tinder'ı kullanan İsrailli dolandırıcı Simon Leviev'in (doğum adı Shimon Hayut) hikayesini anlatıyor. "
Şimon Hayut doğumlu İsrailli bir adam, Avrupa'yı dolaştı ve kendisini Rus-İsrailli elmas kralı Lev Leviev'in yani Elmas Kral'ın oğlu olarak tanıttı. Kadınlarla Simon Leviev olarak iletişim kurmak için flört uygulaması Tinder'ı kullandı ve onlara asla geri ödemeyeceği parayı borç vermeleri için kandırdı. Kadınları cömert hediyelerle cezbeder ve daha önce dolandırdığı diğer kadınlardan ödünç aldığı parayı kullanarak onları özel jetlerde akşam yemeklerine götürürdü. Daha sonra "düşmanları" tarafından hedef alınıyormuş gibi davranacak, her kadına sık sık aynı mesajları ve görüntüleri göndererek, az önce bir bıçakla saldırıya uğradığını, ancak korumasının onu kurtardığını ve yaralandığını gösterecekti. Daha sonra, sözde kredi kartlarını ve banka hesaplarını kullanmasını engelleyen 'güvenlik' ihlali nedeniyle kurbanlarından kendisine maddi yardımda bulunmalarını istedi; kadınlar genellikle yardım için banka kredileri ve yeni kredi kartları alırdı. Daha sonra, esasen bir Ponzi şeması işletirken, aldatma yoluyla kazanılan parayı yeni kurbanları cezbetmek için kullanırdı. Daha sonra, sahte banka havalelerini gösteren sahte belgeler göndererek kurbanlarına geri ödeme yapıyormuş gibi davranacak ve ardından kurbanlarla temasını kesecekti. Bazen onları tehdit edecek kadar ileri gider ve kurbanlarından daha fazla para almak için manipülasyon kullanırdı. Dünyanın her yerinden insanlardan 10 milyon dolar dolandırdığı tahmin ediliyor.
Şununla da ilgilenebilirsiniz: Amazon Prime-Netflix Karşılaştırması
Daha Fazlasını okumak için lütfen sitemizi ziyaret edin:
https://trsondakika.com/amazon-prime-netflix-karsilastirmasi/