
Yayınlanma: 11 Kasım 2022 15:28
Güncellenme: 4 Aralık 2025 22:04
Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla muhteşem bir performans sergileyen Yunus Akgün, bu sezon Galatasaray kadrosunda kalmayı başardı.
Genç futbolcu, 2021-22 sezonunda Adana ekibiyle toplam 9 gol atıp 17 asist yaparken; bu sezon sarı kırmızılı formayla sadece 1 asist yapabildi.
Ligin ilk 10 haftasında ilk 11'de sahaya çıkan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, son 3 maçta ise sadece 6 dakika forma şansı buldu.
[embed]https://twitter.com/yunusakgun17/status/1569054225182736386[/embed]
Galatasaray'da yıllık 900 bin TL'ye oynayan Yunus Akgün'ün ilk 11'de görev yapmaya başladıktan sonra yeni sözleşmeye imza atacağı konuşuluyordu. Ancak hala yeni bir sözleşme yapılmadı.
Skor katkısı bakımından bekleneni veremeyen, son haftalarda ise ilk 11'deki yerini de kaybeden Yunus Akgün için Avrupa'ya transfer ihtimali belirdi.
Fransa Ligue 1 ekibi Reims’in, ara transfer döneminde Yunus Akgün için Galatasaray’a resmi teklifini sunması bekleniyor.
Sezon başında 6 milyon euro'luk bir bonservis bedeli ile nabız yoklayan Fransız ekibinin yine aynı rakam ya da biraz üzerinde bir rakama genç ismi kadrosuna katmak istediği ifade edildi.