Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel ...

Yazar: Derin Demirel

Yayınlanma: 7 Kasım 2022 20:24

Güncellenme: 16 Nisan 2024 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası kameralar karşısına geçti. Yerli otomobil TOGG'un mart ayı sonunda yola çıkacağını belirten Erdoğan, "TOGG’un başarısı 85 milyonun başarısıdır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği uyuşturucu iddialarına da yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kabine Toplantısı Sonrası Önemli Açıklamalar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe’de gerçekleşen ve 3 buçuk saat süren Kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları: "Ülkemizin 81 vilayetinde özellikle ilçelerinde yapacağımız programlarla milletimizin Türkiye Yüzyılı’na ilişkin beklentilerini, tekliflerini alarak özellikle vizyonumuzu somutlaştıracağız. Böylece seçimlerden önce kamuoyunun karşısına Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun bir hazırlıkla çıkmayı planlıyoruz."

TOGG Açıklaması

"Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl sevincini Togg'un Bursa Gemlik'teki üretim bandından çıkışıyla taçlandırdık. Geçmişte yerli ve milli sanayi hamleleri kimi özgüven eksikliği, kimi kasıtlı sabotajlar, kimi istikrarsızlık iklimi sebebiyle kesintiye uğrayan milletimiz için TOGG çok önemli bir sembol haline gelmiştir. TOGG’un başarısı sadece bir firmanın bir markanın bir üretim tesisinin değil topyekün 85 milyonun başarısı olarak görülmektedir. TOGG mart sonunda yola çıkacak."

Kılıçdaroğlu’nun Uyuşturucu Açıklamalarına Tepki

"Uyuşturucu gibi bir insanlık suçuyla polislerimize ve hükümetimize iftira atanların siyaset yapmanın ötesinde sinsi niyetlerle hareket ettiklerinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Her kim Türkiye’yi terör örgütleriyle, mafyayla, uyuşturucuyla, küresel tefecilerle, envai türden kopukla, uğursuzla, aynı fotoğrafın içerisine sokuyorsa yaptığı işin adı 5’inci kol faaliyetidir. Bu sinsi oyunu bir kez daha bozacağız. Özgürlüğün de adaletin de siyaseti olmaz. Bunlar insanların analarının ak sütü gibi helaldir.”

Doğal Gaz Yardımı

"Hayatın idamesi için gereken temel ihtiyaç maddelerine ulaşamayan vatandaşlarımıza kapsamlı yardımlarımız devam ediyor. Türkiye aile desteği programı kapsamında 2,5 milyon vatandaşa 3,2 milyar lira yarın hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacak. Doğal gaz yardımının 2022 yılı kış dönemi ilk grup ödemesi bu hafta içinde gerçekleştirilecektir. Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Bu hafta içinde 7 milyar lira tutarında sosyal desteği insanımızın hizmetine sunmuş olduk.”     Türkiye'yi Sosyal Medyadan Takip Edin!  TrSondakika resmi Facebook sayfasını takip etmek için tıklayın!   TrSondakika resmi Instagram hesabı için burayı tıklayın! TrSondakika resmi Twitter hesabını takip etmek için buraya tıklayın!
Döviz Çevirici

Popüler Aramalar
    En Popüler Haberler

Yorum Yap

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde TRSondakika - Dünyadan Son Dakika Haberler, Spor, Dünya, Politika, Sağlık, Forex, Kripto, Ekonomi, Emlak görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Henüz yorum yapan yok! İlk yorumu siz yapın...
    Dünyadan Son Dakika Haberler, Spor, Dünya, Politika, Sağlık, Forex, Kripto, Ekonomi, Emlak.

trsondakika: Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi. Son dakika haberleri ve en güncel haberler trsondakika'da.