
Yayınlanma: 17 Ocak 2022 14:33
Güncellenme: 2 Aralık 2025 20:07
Gülşen’in giydiği transparan elbise hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ebru Polat, ‘’Külotla sahneye çıkma polemiğinde ben de birkaç kelime etmek istiyorum. İnsanlar istediği kıyafetle sahneye çıkabilir ve şov yapabilir. Buna kimse karışamaz. Ama Gülşen bence çok abartmış. İzzet'e sözde inadına gibi ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
İnadına külot giymiş, sütyen giymiş. Bunlara gene kimse bir şey demiyor ama sen kameraya domalmışsın ya. Neden bizim çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz senin oranı görsün? Çok abartmadın mı? O dans falan kötüydü, sana hiç yakıştıramadım. Çok ayıp çok ileri gittin’’ ifadesinde bulundu.
Seren Serengil ise yaptığı paylaşıma ‘’Bugüne kadar değil ama son kıyafet külot, sütyen olay amacını aştı bence. Striptiz kıyafeti gibi bu kadarı da yemekli masaların olduğu ortam için çok fazla ve avam artık. İlla şeyini çıkaracaksınız’’ notunu düştü.