
Yayınlanma: 5 Kasım 2021 15:54
Güncellenme: 30 Kasım 2025 11:19
Ne Olmuştu?
İstanbul’un birçok semtinde geri dönüşüm işçilerinin depolarına polis tarafından baskın yapılmış, depolar kullanılamaz hale getirilirken işçilerin el arabalarına el konulmuştu.
Yaşanan bu olaya tepkiyle karşılık veren geri dönüşüm işçileri, polisin biber gazlı müdahalesiyle karşılaşmış ve 200'den fazla kişi gözaltına alınmıştı. İşçilerden 3’ü, 5 Ekim’de çıkarıldıkları mahkemenin kararıyla tutuklanmış daha sonra da serbest bırakılmışlardı.
Yaşanan bu olayı doğru bulmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu ise, ‘’Ey Saray İktidarı! Hırsız arsız arıyorsanız yanlış yere bakıyorsunuz. Kağıt toplayıcılarını rahat bırakın. Emeğe biraz saygınız olsun. Hiç vicdanınız yok mu sizin demeyeceğim; çünkü yok!’’ sözleriyle hükümete tepki göstermişti.
https://trsondakika.com/kemal-kilicdaroglu-imamoglu-ziyaretler-icin-benden-izin-aldi/Kemal Kılıçdaroğlu: ‘’İmamoğlu Ziyaretler İçin Benden İzin Aldı’’
Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde İyi Parti lideri Meral Akşener’i ağırlarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Daha fazlasını okumak için;