Yahudi Ailesi Rockefeller'in 10 Sene Önce Koronavirüsü Bilen Raporu!
Dünyanın en zenginleri arasından Yahudi Rockefeller ailesinin Rockefeller Vakfı'nın 10 sene önce paylaştığı bir raporda, koronavirüs salgınını aynı şekilde aktardığı öğrenildi.
Koronavirüsün insan yapımı bir biyolojik hücum olduğu yönündeki söylentilere yeni bir boyut geldi. Dünya finansı ve politikayı yönlendirdiği iddialarıyla birçok teorinin odak noktasında olan Rockefeller ailesine ait Rockefeller Vakfı'nın 2010 senesinde yayınladığı bir raporda resmen günümüzdeki koronavirüs salgınının şu anki haliyle aynı şekilde örtüşmesi de dikkatlerden kaçmadı.
Gelecek bilimci Peter Schwartz'ın, Rockefeller Vakfı ile bağlı olarak oluşturduğu Global Business Network'ün (GBN) paylaştığı "Teknoloji ve Uluslararası Kalkınmanın Geleceği Açısından Senaryolar" isimli rapor, okuyucularında bomba etkisi yarattı.
Mayıs 2010'da yayınlanan raporda 2030 senesine dek olacak kehanetler bulunuyor ve bu kehanetlerin arasında şu an başımıza gelen koronavirüsü anlatan bir salgının sözü geçiyor.
Salgın döneminde gelişmiş ülkelerin yerle bir olacağının yazıldığı raporda şu ifadeler kullanıldı:
"Yıllardır söylenen
küresel salgın geldi. Hızla yayılan virüs, salgınlara en iyi şekilde hazır olan ülkeleri bile yerle bir etti".
Olağanüstü Tedbirler
Vatandaşlarını virüsten kurtarmak adına hükümetlerin 'olağanüstü tedbirler' alacağı ifade edilen raporda, "Küresel salgın esnasında bütün dünyada liderler yetki alanlarını çoğalttı. Yüz maskesi kullanımının zorunlu durum olmasından, tren istasyonları ve süpermarketler gibi kamuya açık yerlerde vücut ısısı kontrollerine dek çok ciddi kural ve sınırlamalar getirildi" ifadeleri yer alıyor ki bu da şu an yaşadığımız çok tanıdık uygulamaları içeriyor. Fakat tek farkı 10 sene önce yazılmış olması.
İlk Çin Atlatacak
Ülkelerin salgınla verdikleri savaşa da değinen rapor, virüsü ilk atlatan ülkenin Çin olacağını söylüyor.
"Salgın dünya geneline yayıldı. Önlemlerin uygulanması gelişmiş ülkeler için bile ciddi problem halini aldı. Ancak birkaç ülke bunu daha iyi atlattı; özellikle Çin. Çin hükümetinin bütün vatandaşlar açısından zorunlu karantinayı hızlı bir şekilde uygulaması ve bütün sınırları hemen kapatması milyonlarca insanı kurtardı. Ve salgının yayılmasını diğer ülkelere göre daha hızlı engellemelerini ve salgın ardından hızlı şekilde kendilerine gelmesine olanak sundu."
'En Hareketli Yerler Bile Boş Olacak'
Salgının yalnızca insanlara etki etmediği yazılan raporda ayrıca şu ifadeler de geçiyor:
"Küresel virüsün ekonomi açısından ise kritik bir etkisi oldu. Hem vatandaşların hem de malların uluslararası dalgalanması durma noktasına geldi, turizm gibi güçsüz endüstriler ve küresel tedarik zincirleri etki altına girdi. Yerel alanlarda, normalde en hareketli olan mekanlar ve ofis binaları hem personeller hem de müşterilerden arındırılmış şekilde aylarca boş kaldı".